Aktualności
Zapytanie ofertowe – obsługa gastronomiczna
Babiogórskie Centrum Kultury im. dr Urszuli Janickiej-Krzywdy w Zawoi zwraca się z zapytaniem ofertowym w sprawie wykonania następującego zamówienia:
- 1.Przedmiot zamówienia:
Obsługa gastronomiczna (łącznie ze sprzedażą piwa) imprezy plenerowej „35. Babiogórska Jesień”. - 2.Miejsce realizacji:
Plac obok Ośrodka Wypoczynkowego „Diablak” w Zawoi Widły - 3.Termin realizacji:
28-29 września 2019r. - 4.Istotne warunki zamówienia:
Opłata za wyłączność obsługi gastronomicznej ustalona będzie w formie opłaty jednorazowej. - Prosimy o wyszczególnienie jakie stanowiska gastronomiczne Państwo proponują – ilość i asortyment na danym stoisku. Oferta powinna uwzględniać także miejsca dla konsumentów – stoliki, ławki, parasole.
- Sprzedaż piwa i napoi w naczyniach plastikowych.
- 5.Zamawiający zastrzega sobie możliwość wprowadzenia przez siebie stoisk z:
- -żywnością i produktami regionalnymi (np. Koło Gospodyń Wiejskich), np. ciasta, chleby, zupy regionalne,-
- -stoisko z tradycyjnymi wędlinami
- -stoisko z żelkami,
- -watą cukrową i popcornem (wyłączność),
- -oscypkami,
- -winami regionalnymi i kwasem chlebowym.
- Zamawiający będzie brał pod uwagę proponowane menu, przy czym produkty powinny być jak najbardziej tradycyjne, związane z kuchnią regionalną. 6.Przygotowania oferty:
- Wypełniony w języku polskim formularz „Oferta”, według wzoru określonego w załączniku do niniejszego zapytania ofertowego, należy złożyć w siedzibie Babiogórskiego Centrum Kultury w Zawoi , (adres: 34-222 Zawoja) lub drogą mailową na adres: bck@zawoja.pl, do dnia 19 sierpnia 2019.
- 7.Zastrzega się, że niniejsze zapytanie ofertowe nie stanowi zobowiązania do udzielenia zamówienia. Przy wyborze oferty decydować będzie cena oraz doświadczenie w realizacji imprez plenerowych.
- Z poważaniem
- Dyrektor Babiogórskiego Centrum Kultury
- Anna Kulka
Załączniki:
1. Zapytanie ofertowe (treść) – Gastronomia BJ 2019
2. Wzór odpowiedzi – Gastronomia